SmsOnay.org

Fake Numara ile SMS Onay Nasıl Yapılır?

SMS onay veya kısaca mobil onay, bir güvenlik aracıdır. SMS onay kodu, sanal numaranız için bir numara koleksiyonudur. Ancak hizmet aldığınız her işlem için tüm kurum ve platformlarda kişisel telefon numaranızı kullanmak istemeyebilirsiniz. Bu sizin en doğal haklarınızdan biridir. Bir oyun satın alırken her platformda, mağazada veya web sayfasında özel numaranızı kullanmak istemiyorsanız, ona farklı bir numara verebilirsiniz. Bu konuda en önemlisi SMS onay sürecidir. Bu sanal ortamda imzanız demektir. En basit şekli mobil imzanızdır. Sosyal medya hesaplarınızı açarken, alışveriş yaparken, randevu alırken veya herhangi bir hizmetten yararlanmaya çalışırken güvenliğinizi sağlamak için sizden sürekli SMS kodu ve onay isterler. Bu nedenle, bu basit işlemi gerçekleştirmek için bu web sitesinin hizmetlerini kullanabilirsiniz. İşlerinizi kolaylıkla halletmenizi sağlayacak bu onayı size sağlayacaklardır. Fake numara alma hizmetleri için firmamız ile iletişime geçmeniz yeterlidir. 

Numara Onay Nasıl Yapılmaktadır? 

Herkes günlük hayatında dijital medya ile o kadar ilgili ki elektronik cihazlar olmadan bir adım bile atamamaktadır. Evimizin rahatlığında rahatlıkla alışveriş yaparken, online dünyanın neredeyse tüm avantajlarından yararlanıyoruz. Bu şartlar çerçevesinde zorunlu hale gelen telefon onay sistemi hakkında ne yazık ki sosyal medya ve internet siteleri üzerinden bize dayatılan çok fazla bilgiye sahip değiliz. Kişisel bilgilerimizin onayını talep ettiğimiz için gerekli aksiyonu sağlayabiliriz ancak bu veri ve bilgilerin saklandığı ve kullanıldığı alanlarda ne kadar eminiz? Bu doğrultuda numara doğrulama sistemi güvenlik endişelerini tamamen ortadan kaldırıyor! Sanal numara bir kişinin kişisel iletişim numarasını kullanmadan bir ücret karşılığında satın aldığı sahte bir numaradır diyebiliriz. 

Fake Numara Ne İşe Yaramaktadır? 

Mobil onay gerektiren farklı web siteleri vardır. Bu siteler Facebook, Instagram, dizi ve film siteleri, müzik dinleme platformları ve alışveriş için kullanmak istediğiniz sanal alışveriş siteleri ile başlar. Buna ek olarak, uygulamayı indirirken veya satın alırken de onayınız gerekiyor. Bunun nedeni, işlemi gerçekleştirip gerçekleştirmediğinizi bilmek istemeleridir. 

Fake numara bu durumlarda sizleri şu hizmeti sunmaktadır; 

  • Tamamen anonim olarak mesaj gönderebilirsiniz.
  • Kişisel numaranızı vermek istemediğiniz ancak mesaj atmanız gereken bu numaraları kullanarak başkalarına mesaj gönderebilirsiniz.
  • WhatsApp sahte numarasını işletmenizde veya hizmetinizde kullanabilirsiniz.
  • Toplu reklam işlemleri için kullanabilirsiniz.
  • Sim kartınız yoksa WhatsApp fake (sahte numara yöntemi) ile numara alabilirsiniz.

Sitemizden sanal numara alma bölümüne tıklayarak kolaylıkla sanal numara satın alabilirsiniz. 

Son Yazılar