SmsOnay.org

Neden Sanal Numara

Kayıt formlarında şahsi numaranızı korumak, çoklu sosyal medya hesapları oluşturmak için kurumsal sms onay sistemimizden yararlanının.

Sanal Numara Nasıl Alınır?

Geçici telefon numaraları özellikle kısa mesaj kodu ile kayıt olmanız gereken durumda sizin için bir ihtiyaç haline gelebilir. Ayrıca bu sanal numaralar yurt dışındaki pek çok ülkeden kayıt ettirilebildiği için ülkemizde son derece kolay ulaşılabilir. Kısa yurt dışı seyahatlerinden, e-ticaret sitelerine kayıt aşamasında ya da sosyal medya sitelerinde birden fazla hesap açmak için sanal numara hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Bu numalar bizim de sağlayıcısı olduğumuz sms onay sağlayıcılarından  belirli bir ücret karşılığında alınmaktadır.

Bu işlemler aslında oldukça kolaydır. Sitemiz üzerinde açık ve net bilgilendirilmeler yaparak kullanıcılara bu süreci daha açık bir hale getirmektedir. Sanal/fake numaralar ile kişileri arayabilir, mesajlaşabilir ya da sosyal medya hesaplarında kullanabilirsiniz. Üyelik doğrulama ve SMS onay işlemleri için bu numaraları satın alabilirsiniz.

Sanal telefon numaraları almanın yolları bundan dolayı birçok kişi tarafından merak edilen bir konudur. Smsonay.org sitesini kullanarak istediğiniz ülkeye ait bir mobil numara satın alma işlemi yapabilirsiniz. Satın aldığınız numaraları ister geçici dönemlerde isterseniz tek seferlik ya da yıllık olarak alabilirsiniz. Tüm fake numaralar için özel ücretlendirme yapılmaktadır.

Nasıl Satın Alınır?

Sanal numaralar için;

  • Hangi ülkeye ait bir sanal numara almak istiyorsanız hemen o alana tıklayın.
  • Sizlerden istenen bakiyeyi kredi ya da banka kartınızı kullanarak yükleme işlemini yapın.
  • Bakiye yüklemesini tamamlamanız ardından sanal numaranızı seçin.
  • Sizlerden istenen bilgiler ile sanal numaranızı dakikalar içerisinde alın.
  • Edindiğiniz sanal numarayı hemen kullanabilirsiniz.
  • Telefon onay işlemleri için artık hazırsınız.

Geçici Numaralar Güvenilir midir?

Geçici numaraların güvenilir olup olmadığı konusunda soruları olan kişiler için bu hizmetin son derece güvenilir olduğunu yıllardır kullanan milyonlarca kişinin kullanım memnuniyetini gösterebiliriz.

Her ay binlerce kişi mobil onay işlemleri için geçici numaralar satın alırlar. Bu numaraları kendi özel numaralarını e-ticaret sitelerinde ya da sosyal medya platformlarında kullanmamak adına alırlar. Ayrıca sık sık yurt dışına çıkması gereken kişilerde istedikleri ülkelerin alan kodlarını ile kendilerine özel numaralar yaratmak için kullanabilirler.

Smsonay.org sitesi kurulduğu günden bu yana %100 müşteri memnuniyetine dayalı işlemleri ile son derece güvenilir bir hizmet sunmaktadır. 7 gün 24 saat kesintisiz müşteri destek hizmeti ile istediğiniz soruları sorabilirsiniz. İşlemlerinizde sorun yaşamanız halinde size anında yardımcı olmaktayız. Fake numara alma işlemleri sitemiz ile kısa sürede yapabilirsiniz. Hizmetlerimiz ve fiyat politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için hemen yazınız.

Sanal Numaraların Özellikleri

Sanal numaralar fiziki bir sim kartına sahip değildirler. Genel olarak internet üzerinden bağlı olduğu programlarla yönetilmektedirler. Sim karta sahip numaralar gibi arama yapma ve arama alma özellikleri de bulunmaktadır. Yani sanal numara alma yöntemi ile elde edilen numarayla, bir kişi arandığında sanal olduğu anlaşılmamaktadır. Bu işlemleri hem bilgisayar hem de telefonunuzdan takip edebilirsiniz.  Ayrıca bu numaralar üzerinden çağrı yönlendirme hizmetini kullanarak bu numarayı herhangi bir numaraya yönlendirebilirsiniz.

İlk olarak smsonay.org internet sitemiz ile iletişime geçilmeli ve üye olunmalıdır.

  • İnternet adresimiz üzerinden üye olduktan sonra bakiye yükleme işlemini tamamlamalısınız.
  • Bakiye yükleme işleminin ardından 38 ülke ve daha fazlasında tek kullanımlık sanal numara sağlanmaktadır. İstediğiniz ülke kodunu seçerek tek kullanımlık cep telefonu numaranızı alabilirsiniz.
  • Firmamızın sunduğu bu hizmet ile özellikle yurtdışında olduğunuzda ve kendi sim kartınız olmadığında sanal bir telefon numarası alarak çeşitli uygulamaları sms onay ile doğrulayabilirsiniz. En büyük avantajı, sanal SIM kullanıcıları arasında tamamen ücretsiz olarak arama yapabilmeniz ve mesaj gönderebilmenizdir. Fake numara alma hizmetleri WhatsApp gibi uygulamaları doğrulamak için herhangi bir numara arayanlar için özellikle yararlıdır. Servisteki numaralar aylık olarak güncellenir.

Tek Kullanımlık Numara Nasıl Alınır?

Tek kullanımlık telefon numarası Nedir?  ihtiyaç duyduğunuz anda yurt dışı sms numarası almanıza ve Mobil onay’a ihtiyaç duyan tüm uygulamalar için kullanılan bir hizmettir.

Tek kullanımlık whatsapp numarası buna en iyi örnek olabilir.  SmsOnay sitemizden 1 dk içinde kayıt olup istediğiniz yutdışı ülkesinden tek kullanımlık numara alabilirsiniz.

Son olarak Türkiye Hatlı yani +90 ile başlayan Türkiye numarası hizmetinin yasal olmadığını hatırlatmak isteriz.

Size nasıl katkı sağlar?

Seo şirketleri,  Dijital Pazarlama uzmanları, Sosyal Medya ile profesyonel anlamda ilgilenen kişiler ve kurumlar,  çoğu zaman farklı projeler için farklı hesaplar açmak zorunda kalır.  Smsonay tam da bu ihtiyaçlarınız için projelendirilmiştir. Sunduğumuz hizmetler ile kişi ve kurumların tek ya da çoklu  olarak mobil onay almalarını sağlıyoruz.

Aldığınız sanal numaralar, tüm web siteleri ve mobil uygulamalarda kullanılabilir. 

Farklı online hesaplara birden fazla üye olmak için çok sayıda fake numara satın alabilirsiniz.

Kurumsal Hizmet ve Dijital Güven

Hizmetlerimiz; kişisel bilgilerinizi korumanız için de çözüm sunar. Firmamız, hızlı, güvenilir ve gizliliğinize öncelik verir. 

  • Kişisel Gizliliğinizi koruyoruz: Kişisel bilgileriniz satın aldığınız cep numaralarında kayıt altına alınmaz.
  • Kurumsal Destek:  Üye olduktan sonra teknik desteğe ihtiyaç duyduğunuzda, müşteri temsilcilerimiz ile anında iletişime geçebilirsiniz.
  • Satın aldığınız cep telefonu numaraları asla fiziksel olarak sunulmaz.

En Uygun Fiyat Garantisi

En uygun fiyatlarla sanal numara alma işlemlerinizi gerçekleştirin. Dünyanın en çok kullanılan tüm hesaplarına en hızlı şekilde ve sınırsız sayıfa hesap açmanın gücünü keşfedin.

Güvenli ve Kişiselleştirilmiş SMS Onay Çözümleri!

Sanal Numara Nedir?

Dijital dünyada oluşturulan tek kullanımlık numaralardır. Kişisel telefonunuzu paylaşmadan platformlara üye olabilir ve doğrulama aşamasını başarıyla tamamlayabilirsiniz. Geniş yabancı ülke numara stoklarımızla güvenli iletişimin tadını çıkarın.

Güvenli mi?

Firmamız'dan temin edilen numaralar son derece güvenli olup, kullanıldıktan hemen sonra imha edilir. Farklı ülkelerdeki yabancı numara seçenekleriyle güvenilir doğrulama kodlarına sahip olabilirsiniz.

Nasıl Alınır?

Smsonay'a üye olarak dünyanın dört bir yanından tek kullanımlık sanal numaralar satın alabilirsiniz. Güvenli ödeme seçenekleriyle numaranızı hızlıca satın alın ve rahatça kullanmaya başlayın.

Sahte Numara Almak Suç mu?

Fake numara kullanımı tamamen yasaldır ve suç teşkil etmez. Alınan numara ile yapacağınız işlemlerden kendiniz sorumlu olacaksınız. Yasalara uygun kullanım çerçevesinde tek kullanımlık cep telefonu numaralarını satın almak dünyanın her ülkesinde yasal kabul edilir.

Ne İşe Yarar?

Şahsi numaranızın güvenliği için web siteleri ve uygulamalarda farklı mobil hat numaraları kullanarak spam ve veri sızıntısı riskini etkili bir şekilde önleyebilirsiniz. Güvende kalmak için üye olmak istediğiniz web siteleri ve mobil uygulamalarda bu hizmeti kullanarak doğrulama aşamasını geçebilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?

Smsonay ile web sitelerine üye olun, sanal numaranıza gelen doğrulama kodlarını anlık olarak takip edin ve güvenle üyelik oluşturun. Sorularınız için ücretsiz destek ekibimize başvurun. Smsonay ile güvenli iletişimin kapılarını aralayın.

Sms Onay'ın birbirinden özel fırsatlarından yararlanmak için kayıt olun!