SmsOnay.org

Microsoft Fake Numara Alma – Microsoft Mobil Onay

Microsoft bünyesinde kullanabileceğiniz fake numara satın alma ile dilediğiniz işlemi rahat ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Eğer Microsoft üzerinde işlem yaparken kendi kişisel numaranızı değil de size ait olan özel bir sanal numara kullanmak isterseniz yapmanız gereken tek şey sitemiz üzerinde Microsoft kategorisinin bulunduğu alana tıklamanızdır.

Microsoft Mobil Onay

Microsoft üzerinden yapılacak işlemlerde kullanıcılardan bazı bilgiler istemektedir. Bunlardan biri de SMS onay yapılacak numara bilginizdir. Birçok kullanıcı sanal sitelerde kendi iletişim bilgilerini paylaşmak istemez. Bundan dolayı fake numara alma ihtiyacı hisseder. Bu alanda yıllardır güvenle hizmet veren sitemiz üzerinden Microsoft üzerinde kullanabileceğiniz numarayı elde edebilirsiniz. Peki, Microsoft mobil onay nasıl alınır?

Microsoft Mobil Onay Nasıl Alınır?

Bir Microsoft ya da birden fazla Microsoft hesabı açmak isterseniz sanal numara alma hizmetlerinizden faydalanmanız oldukça faydalı olacaktır. Eğer kendi numaranız ile daha önce bir Microsoft hesabı açtıysanız yeni bir hesap açmanız durumunda zaten 2. Bir hesabı ancak ve ancak sanal numara ile alabilirsiniz. Peki, Microsoft mobil onay nasıl alınır şimdi birlikte bakalım;

  • SMSonay.org sitesi üzerinden ücretsiz bir şekilde hesap açın
  • Banka kartınızı ya da kredi kartınızı kullanarak sizden istenen bakiye yüklemesini yapın.
  • Site üzerinden hangi alanda sanal numara almak istiyorsanız o alana gelerek tıklayın. Örneğin; Microsoft mobil onay
  • Bakiyenizin yüklenmesinin ardından sitenin sizden istediği bilgileri ilgili alana yazın.
  • Site üzerinde belirlenen sanal numaranızı alın ve hemen kullanmaya başlayın.

Yıllardır sanal/fake numara alma hizmeti sunan sitemiz bu alanda oldukça güvenilir bir hizmet sunmaktadır. Oldukça uygun fiyata sunulan fake numaralar ile Microsoft üzerinde hesap açarken dilediğiniz an telefon onay kodu alabilirsiniz.

Microsoft Onay Kodu Güvenilir Midir?

Pek çok insan sanal numaralar konusunda çekinceler yaşamaktadır. Bu numaraları ne zamana kadar kullanacağınız hangi alanlarda tek kullanım hakkı olduğu ya da belirli bir süre sonra yeniden yükleme yapmamız gibi sorular sitemiz üzerinde sıkça karşılaşılan sorular arasındadır. Dilediğiniz an aklınıza takılan soruları yanıtlayacağımız “destek” hattımız ile bu alanda kullanıcılara şeffaf bir hizmet sunmaktayız. Mobil onay numaralar anında kullanılabilir mod da olup ilgili herhangi bir sorun çıkması halinde sistem üzerinden yardımcı olmaktayız. Bakiyeniz ile dilediğiniz kadar fake numaralar satın alma işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Uygun fiyatlara güvenle kullanacağınız sanal numaralar ile Microsoft üzerinde hesap açmak artık çok daha kolaydır.

Son Yazılar