SmsOnay.org

LinkedIn SMS Onay Nasıl Alınır?

LinkedIn genellikle dünyanın farklı yerlerinde bulunan profesyonellerin bağlantı kurmasını sağlayan bir çevrimiçi sosyal platform olarak kullanılmaktadır. Kullanıcıların hesaplarını oluşturduktan sonra hesaplarının güvenliklerini sağlamak için telefon onay izinlerini vermesi gerekir.

Hesaplarda güvenliği arttırmaya yarayan bu işi aşamalı onay kısımlarında kullanıcıların hesaplarına erişmek için birden fazla onay aşamasından geçerek hesaplarını aktif etmesi beklenir. Bunun içinde kullanıcıların şifre gibi özel bir bilginin yanı sıra mobil cihazlarını kullanarak alacakları bir de cihaz sahip olması gerekmektedir. İki aşamalı onay kullanılarak kullanıcılar hesaplarını kimlik hırsızlıklarına, hassas bilgilere yetersiz erişimi gibi birçok konuda sağlama almaktadır.

LinkedIn bir sosyal platform olarak tüm üyelerin iki aşamalı onay bilgilerini etkinleştirmelerini önermektedir. Peki, LinkedInSMS onay nasıl alınır?

SMS Onay Nedir?

smsonay.org LinkedIn kullanıcıları için hangi durumlarda SMS onaylarını nasıl alabileceklerine dair ayrıntılı olarak araştırmalar yapmaktadır. Buna göre; hesabınızın kilitlenmesi ya da şifrenizi sıfırlama yöntemi olarak sisteme daha önce girmiş olduğunuz cep telefonu numarasına bir onay kodu gidecektir. Bu numara eklediğiniz andan itibaren şifre sıfırlama amacı ile etkin hale gelmektedir. Ancak kullanıcıların burada merak ettikleri bir soruda profillerinde numaralarının görünüp görünmediğidir. LinkedIn mobil onay için eklemiş olduğunuz numaranızı profilinizde göstermemektedir. LinkedIn SMS onayı için istenilen kodu almak için yapmanız gerekenler;

  • LinkedIn ana sayfası üzerinde en üst kısımda olan BEN simgesi üzerine gelerek tıklayın.
  • Açılır liste üzerinden Ayarlar ve Gizlilik yazan kısımları sırası ile seçin.
  • Sol kısımda Oturum Açma ve Güvenlik bölümü altından Hesap Erişimi yazan alanı tıklayın.
  • Telefon numaraları yanından değiştir ya da yeni numara eklemeyi tıklayın.
  • Telefon numarası EKLE tıkladıktan sonra açılır listeden ilgili olan ülkeyi seçerek ardından telefon numarasını ekleyin.
  • Hemen yanında göreceğiniz Kodu Gönder butonuna tıkladığınız an sistem size doğrulama yani onay için bir SMS onay kodu gönderecektir.
  • Gelen kodu ilgili alana tıklayın ve değişikliğin tamamlanması adına LinkedIn hesabınızın şifresini ilgili alana yazın.

Böylelikle LinkedIn üzerinden kolayca onay kodunuza erişebilirsiniz. Değişiklik yapmak istediğinizde ilgili adımları takip ederek numara kaldır, yeni numara ekle gibi adımları da takip edebilirsiniz. LinkedIn ve diğer sosyal medya platformları üzerinde merak ettiğiniz tüm sorular için smsonay.org takipte kalınız. 

Son Yazılar