SmsOnay.org

Brezilya (+55) Hattı ile Mobil Onay Nasıl Alınır?

Eğer yurt dışı hattı ile Sms Onayı almak istiyorsanız Brezilya iyi bir alternatif ülke olabilir bu yazımızda size Brezilya için nasıl ucuz ve hızlı bir şekilde cep telefonu hattı alabileceğiizi ve bu numara ile numara onayı yapabileceğinizi anlatacağız.

Web sitemiz üzerinde herkesin rahatça kullanacağı şekilde tasarlanan bir ara yüz olduğundan saniyeler içerisinde tüm servislerimizden yararlanabilirsiniz. Web sitemizi hemen kullanmak için yapmanız gerekenler;

  • Ücretsiz bir şekilde hesap oluşturun
  • Kredi ya da banka kartlarınız ile bakiyelerinizi yükleyin
  • Dilediğiniz servisimiz üzerinden örneğin; Brezilya (+55) sanal numara alma işlemine tıklayın.
  • Sitemiz üzerinden numara seçme işlemi ardından işlemlerinizi tamamlayın.

Tüm bu işlemleri kısa sürede nasıl tamamlayabilirim, fake numara nasıl kullanabilirim ve aklınızda kalan tüm sorular için site üzerinden “destek bileti” oluşturabilirsiniz.

Sanal Yabancı Numara Satın Alma

Türkiye’nin en kaliteli mobil onay satın alma sitesi olan sms onay; kullanıcılarına pek çok avantajı uygun fiyata sunmaktadır. Sektörün en ekonomik fiyat politikalarına sahip olan ve birçok sosyal medya platformu üzerinde doğrulama kodu hizmetleri sunan, alınan numaralarında sadece bir kişiye ait olduğu ender sitelerden olmaktayız. Ayrıca günün her saatinde her konuda destek sunan deneyimli ve tecrübeli bir ekibe sahibiz.

6- Brezilya (+55) Numara Alma İşlemini Nasıl Yapabiliriz?

SMSONAY olarak mobil onay edinme aşamasında kullanıcılarımızdan istediğimiz bilgiler şu şekildedir;

  • Smsonay.org’a mail adresi, ad-soyadı bilgileri ile kayıt olmak
  • Üye olma işleminin ardından hesaba en az 5 TL’lik bakiye yüklemek
  • Yükleme bakiyeye yansıma işleminin ardından panelde bulunan servislerden hangisini istiyorsanız onu seçmeniz
  • Servis seçiminden sonra ülke aşamasında Brezilya seçmek.
  • Yönlendirilen sayfada telefon onay doğrulama kodu almak
  • Doğrulama kodu ile seçilen servislere ait platformlarda dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Bu kadar kısa sürede sahip olacağınız yabancı numaralar ile mobil onay işleminizi kısa sürede tamamlamakta ve numarayı kullanır bir şekilde size sunmaktayız. Seçtiğiniz numaralar tamamen size özgü olup kullanım hakkı satın alan kişilerde kalmaktadır. Satın aldığınız bu numaralar için sadece 1 kod numara onay alabilirsiniz. Aynı numaraya ait birden fazla kod kullanma işlemi yoktur.

Tamamen garantili bir şekilde sunduğumuz bu işlem ile merak ettiğiniz tüm soruları hemen destek hattımız üzerinden cevaplandırabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için hemen iletişim kanallarımızı kullanmanızı tavsiye ederiz.

Son Yazılar