SmsOnay.org

Azure SMS Onay

Azure, Microsoft kapsamında bulunan bir sistemdir ve aynı zamanda bulut servis hizmeti vermektedir. Azure SMS onay kayıt işlemleri için telefon numaranızı paylaşmanız gerekmektedir. İnternette işlem yapılırken kişisel bilgilerin verilmesi yanında telefon numarasının da verilmesi gerekmektedir. Bazı kullanıcılar güvenlik ve diğer sebeplerden dolayı kişisel telefon numaralarını paylaşmak istemezler. Bu sorunun çözülebilmesi için smsonay.org internet sayfamıza girerek sanal numara oluşturabilirsiniz. Mobil numara oluşturmak için birkaç dakika ayırmanız yeterlidir. Aldığınız numarayı Azure sistemine giriş yaparken telefon numarası olarak kayıt edebilirsiniz. Kişisel numaranızı kullanmadan yaptığınız bu işlem sayesinde firmaların size mesaj atıp, arama yapmasına engel olmuş olursunuz.

Nasıl Kullanılır?

Azure SMS onay işleminin tamamlanması için sitemize girip ad, soyadı ve mail adresiniz ve istenen diğer bilgileri doldurmanızın ardından sisteme girişiniz yapılır. Fake numaranızı aldıktan sonra Microsoft bünyesinde bulunan hizmetlerden yararlanmak için bu numarayı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kişisel bilgilerinizi korumak ve farklı hesaplar açabilmek için de mobil numara kullanımı mümkün olmaktadır. İnternet sayfamızda yaptığımız hizmetleri detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Ayrıca isterseniz telefonla ulaşarak müşteri hizmetlerimizden ücretlerle ilgili bilgi alabilirsiniz. Microsoft için daha önce hesap açtıysanız ve yeni bir hesap oluşturmak istiyorsanız smsonay’ı kullanmanız sayesinde kolayca işlem yapabilirsiniz.

Azure SMS Onay İşlemi

Azure SMS onay işlemi için fake numara kullanmanız sayesinde zaman kaybetmeden işlerinizi yapabilirsiniz. Tablet, telefon ve bilgisayarlarda Microsoft işlemleri için sms onayı olmadan işlem yapılması mümkün olmamaktadır. İnternet sitemizde bu işlem çok kısa sürede yapılır. İsterseniz birden fazla mobil numara sahibi olmanız mümkündür. Müşteri hizmetlerini haftanın yedi günü ve 24 saati arama şansınız bulunur. Aramalarınıza kısa sürede dönüş yapılmaktadır. Azure sistem onayı alabilmek için internet sitemize giriş yaptığınızda bilgileri doldururken Microsoft’u seçmeniz gerekir. Ayrıca ülke bilgisi olarak da Türkiye’yi işaretlemeniz önemlidir. Sistemde bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurduğunuzda kayıt daha çabuk tamamlanmaktadır.

Son Yazılar